Wat zou jij doen als je de wereld zou moeten inrichten zonder te weten welke plek jij in die wereld zult innemen? Rond deze vraag organiseert Marineterrein-communitylid Studio Zeitgeist het driedaagse evenement Power to the Planet.

Power to the Planet is onderdeel van de expositie van The World As We Don’t Know It van Renny Ramakers. In deze expositie gaat Ramakers op zoek naar een nieuwe maatschappelijke ordening en de nieuwe woorden, klanken en acties die daarbij horen.

Studio Zeitgeist nodigt iedereen uit om bij Power to the Planet hetzelfde te doen. Op 11 november gaat een aantal interessante gasten (waaronder PvdA-fractievoorzitter in de Eerste Kamer Mei Li Vos en kunstenares Tinkebell) een gedachte-experiment aan rond de vraag hoe een nieuwe maatschappij ingericht zou moeten worden. Vervolgens worden er drie ‘routes’ naar een maatschappelijke revolutie gepresenteerd.

Op 12 en 13 november zijn de Revolution Labs, waarin deelnemers kunnen meedenken over de uitwerking van die routes. Tijdens een intensief en interactief programma kan iedereen gezamenlijk in gesprek over hoe we een nieuwe samenleving moeten vormgeven. De Revolution Labs worden gehouden in tijdslots van vijf uur, inclusief lunch. De locatie is Droog, Staalstraat 7b in Amsterdam.

Klik hier voor meer info en inschrijven voor dit unieke evenement.