Marineterrein kledingruil

Agenda
Clothing Swap banner 3x2 (1)
001

De lente is begonnen en de zon is in aantocht. Hoog tijd om je kledingkast eens grondig onder de loep te nemen! Meld je aan en kom op 12 april kledingruilen in de COWO.

Op vrijdag 12 april van 17:00 tot 19:00 uur organiseren we een kledingruilevenement voor alle leden van het Marineterrein collectief. Doe mee en ruil jouw kledingstukken voor nieuwe vondsten. En misschien zie je jouw oude items nog eens voorbijlopen op het terrein.

De spelregels:

  • neem minimaal twee stuks kleding mee om te ruilen
  • Zorg ervoor dat de kleding schoon, netjes en in goede staat is, zodat iemand anders er nog wat aan heeft
  • dames- heren- en unisex-items zijn welkom (geen kinderkleding)
  • Overgebleven kleding wordt gedoneerd aan de weggeefwinkel in Studio de Kat

Workshop capsule garderobe

Voorafgaand aan de kledingruil zal mode-expert en auteur Leoni Huisman een workshop verzorgen over de capsule garderobe. Leoni werkte jarenlang in de mode-industrie, en besloot daarna een duurzamere weg in te slaan. Ze deed onderzoek naar ons gebruik van kleding en weet als geen ander hoe je met minder kleding in je kast tóch meer hebt om aan te trekken.

Dus graaf de vergeten schatten op uitje kledingkast en laat je inspireren. De kledingruil is onderdeel van de circulaire week in Studio de Kat.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 12 april. Er is plek voor maximaal 50 personen. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via stella@marineterrein.nl.

Tijden

17:00 - 19:00