Lunchlezing autonoom rijden

Agenda
bf0f77c6-76cc-49de-a6bb-a4f2b768181d_l

De afdeling Innovatie van gemeente Amsterdam organiseert tweewekelijkse lunchlezingen op het Marineterrein (027S - garage) over lopende projecten.

In de komende lezing presenteren wij de bevindingen die zijn gedaan in een onderzoek naar de stand van zaken rondom zelfrijdend vervoer. In 2017 is met hetzelfde doel een Toekomstradar Zelfrijdend Vervoer gemaakt, en nu hebben wij in 2024 een update van deze radar gemaakt. Hierbij was het doel om te analyseren wat de ontwikkelingen op dit gebied geweest zijn de afgelopen jaren, welke mijlpalen zijn er bereikt, en ook om te kijken of we al meer kunnen zeggen over de verschillende scenario’s voor Amsterdam die in 2017 zijn gemaakt. Ook hebben we gekeken naar de mate waarin zelfrijdend vervoer past binnen de mobiliteitsvisie van de stad.

In deze lunchlezing willen we onze bevindingen op deze vragen delen, en input verzamelen over kansen en bedreigingen van deze ontwikkeling voor de stad.

De lunchlezing vindt plaats op dinsdag 2 juli om 11:45 uur, na de inloop begint om 12:15 uur lezing. De lezing duurt max. 45 min. inclusief een Q&A. Er is geen livestream, bijzijn is meemaken! 🙂


Er wordt lunch geregeld. Als je aanwezig bent dan verwachten we ook dat je komt i.v.m. het bestellen van de lunch.