“We gaan een prachtige zomerweek tegenmoet en zoals jullie weten word het dan altijd onwijs gezellig bij Homeland. Vandaar dat we lekker gaan bbqen!

Nadat jullie de hele middag hebben gezwommen kan er tussen 18.00 en 21.00 voor een schappelijk prijsje van onze bbq worden genoten.

Om 21.30 begint de live muziek op ons terras met ParHasard. Een stevige funk en soul band met ontzettend dansbare eigen nummers en covers van o.a D’Angelo. Dankzij de combinatie van de strakke bas en drums, de soepele sound van de keys en de stevige melodie van zang en gitaar is geen enkel optreden van ParHasard hetzelfde!

De naam ParHasard zegt het al, een band ontstaan uit een samenloop van toevalligheden. Toen zanger Tos en de broertjes Benjamin en Sebastiaan erachter kwamen dat ze familie van elkaar waren en daarnaast ook nog een zelfde passie voor muziek deelde, was de keuze om een band te starten al heel snel gemaakt. Benjamin en Sebastiaan speelde al wat langer met bassist Kjelld dus een stevige rhythm sectie bestond al. Via het Conservatorium van Amsterdam kwamen ze terecht bij pianist Tarik en dat maakte de band compleet. Dankzij de combinatie van de strakke bas en drums, de soepele sound van de keys en de stevige melodie van zang en gitaar is geen enkel optreden van ParHasard hetzelfde!”