Op tv, YouTube of TikTok zie je allerlei verschillende video’s of programma’s voorbijkomen. Alles wat je daar ziet, wordt door mensen gemaakt. Ze bedenken een plan, overleggen met cameramensen, regelen geluidsapparatuur en uiteindelijk komt iets op je televisie, iPad of smartphone terecht. Dat klinkt heel makkelijk, maar een video maken is zo makkelijk nog niet. Bij TV Academy leer je hoe dat moet en wat er nog meer bij komt kijken. Je leert veel over creatief zijn, samenwerken en wat volgens experts een goede video is. Verder hebben we een hoop lol en leer je je creatieve talenten ontwikkelen.

De inschrijving voor de TV Academy is gesloten, deze workshop is vol. Wil je op de hoogte blijven of meedoen aan een volgende serie workshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  • 4 keer
  • Woensdag 15.30 uur inloop (cursustijd 15.45-17.15 uur)
  • 9, 16, 23 en 30 november 2022
  • Locatie: Marineterrein Amsterdam, gebouw 002

Over YIP
Het idee achter YIP is dat je naar het Marineterrein komt om dingen te leren die je op school niet leert. Leer bijvoorbeeld wat er bij komt kijken om tv te maken, ga lekker sleutelen aan allerlei apparaten of leer alles over machines en bouwwerken. Klik hier voor het volledige programma van dit najaar.