Lachtherapie in Nemo de Studio

Agenda
lachtherapie

Lachen is gezond én lachen kun je leren. Geef je humeur en je immuunsysteem een boost tijdens een lachtherapiesessie op donderdag 13 juni in De Studio van NEMO.

In deze workshop doe je ontspanningsoefeningen, ga je samen lachen zonder reden en leer je meer over de kracht van de lach.

Geert

Geert Van De Vijver is lachcoach. Hij geeft lachworkshops en lachsessies aan bedrijven en op evenementen, als teambuildingactiviteit en burn-outpreventie. Als lachcoach verscheen hij in tal van televisieprogramma’s op de Belgische en Nederlandse televisie en heeft hij enkele lachrecords gevestigd. Geert heeft als missie mensen hun lach te laten (her)ontdekken en te stimuleren om meer te gaan lachen. Zijn aanstekelijke lach zorgt er voor dat de deelnemers met een vrolijk en goed gevoel naar huis gaan.

Tickets & tijden

Donderdag 13 juni
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

De lachtherapiesessie start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1 uur. Voorafgaand kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 7,50 inclusief bezoek aan de tentoonstelling. Reserveer je tickets via de knop hieronder.