Jouw portret door Wanda Tuerlinckx

Agenda
unnamed (2)
zaterdag 11 t/m zondag 12 juni 2022

Tuerlinckx gebruikt een van de vroegste vormen van fotografie. Dit unieke portret van jou of je dierbare wordt gemaakt in combinatie met een speciale private viewing van de tentoonstelling Androids & Crayons,

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni is er een mogelijkheid om een portret te laten maken door Wanda Tuerlinckx. Zij gebruikt een van de vroegste vormen van fotografie. Haar houten camera, die zij Eduard noemt, dateert uit circa 1880. Zij gebruikt fotopapier als negatief, een techniek die door de Britse fotograaf William Fox Talbot (1800-1877) ontwikkeld is.

Dit unieke portret wordt van jou of je dierbare gemaakt in combinatie met een speciale private viewing van de tentoonstelling Androids & Crayons, waarin de met Eduard gemaakte Android portretten van Tuerlinckx te zien zijn.

Prijs: 475 euro
Locatie: Portrait Gallery Studio
Kattenburgerstraat 5, gebouw 003D, Amsterdam

Je ontvangt een fine art print op A4 en een low res digitaal bestand. Tegen een meerprijs van €50 is het ook mogelijk om een A3 print te ontvangen of een extra print.

Een portret laten maken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: info@dutchnationalportrait.gallery met in het onderwerp ‘portret Wanda Tuerlinckx’