Laatste reminder: Directors (+1) lunch

Agenda
0cec4b51-8af1-458c-ada0-66dcac244841_l
001

Tijdens de komende Directors meetup praten we elkaar bij over de stand van zaken en concrete plannen, gezamenlijke plannen.

Programma 11 oktober 

  • 12.00: lunchbuffet
  • 12.30: welkom en svz ontwikkeling
  • 13.00: pitches: Kenniscoalitie, Plannen Amsterdam 750 / Future Fair, Membership
  • 13.30: rondje langs aanwezigen
  • 14.00: einde

Er staat veel op het spel, maar er liggen ook veel kansen. Dat is in een notendop de stand van zaken van het Marineterrein.

De toekomstige (fysieke) ontwikkelingen staan beschreven in de Nota van Uitgangspunten die in september 2022 is gepubliceerd. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad nemen hier in het najaar van 2023 een besluit over. De raad besluit dan ook of de gemeente over een paar jaar het terrein van het Rijk (zonder het kazernedeel) wil kopen.

De kernfunctie van het toekomstige Marineterrein is leren. Zo staat dat ook beschreven in de Nota van Uitgangspunten. Dit is te danken aan het feit dat jullie – het Marineterrein Collectief – deze functie ijzersterk hebben ontwikkeld. Daarmee hebben we veel impact kunnen maken. Het is nu tijd voor de volgende stap.

We willen zichtbaarder maken waar het Marineterrein voor staat; een testgebied voor stedelijke vraagstukken. Door samen te werken. Door programma te maken. Door ons te verenigen. Daarom vragen we deze keer niet alleen de directeuren om te komen, maar ook de persoon in jouw organisatie die het meest actief is op en voor het Marineterrein: de programmamaker, verbinder of regelaar. 

Jouw inbreng belangrijk, we rekenen op je komst. RSVP jou en je + 1 hier. Tot 11 oktober. 

Liesbeth Jansen, Directeur Bureau Marineterrein

Tijden

Vanaf 12.00 - 14.00 uur