Bootcamp met het collectief

Agenda
Sportcircuit
Voorwerf
dinsdag 9 mei t/m dinsdag 11 juli 2023 elke dinsdag

Amstelfysio biedt speciaal voor het Marineterrein Collectief lessen en een aantal activiteiten aan tegen met een flinke korting. In eerste instantie voor een periode van 10 weken, van mei tot aan de zomervakantie. Doe mee en ga samen met je buren op het terrein fit de zomer in!

Tijdens de bootcamp wordt er gewerkt aan fysieke en mentale gezondheid. Sporten zorgt ervoor dat je beter slaapt, minder last hebt van stress, je in een opperbeste stemming verkeert én een sterk immuunsysteem krijgt. Het programma is geschikt voor beginners en gevorderden onder begeleiding van ervaren trainers. 

Elke dinsdag van 9 mei t/m 11 juli met trainster en fysiotherapeut Ebyanne Wijnans. Wil je maar met een deel van de lessen meedoen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

Wanneer: Start 9 mei, elke dinsdag van 17.00 – 18.00 uur
Startlocatie: Voorwerf
Niveau: Voor alle niveaus
Kosten: Gereduceerd tarief van 90 euro voor 10 lessen. (Normaal €15,- per les).

De bootcamp gaat door als er minimaal zes aanmeldingen zijn. 

In 2023 zijn we een samenwerking gestart met AmstelFysio, een fysiotherapiepraktijk en health club vlakbij het Marineterrein. Naast het behandelen van blessures doen ze ook veel aan het voorkomen van blessures door het geven van workshops en sportlessen.