Work-out in de openlucht

Nieuws
Opening_Fitnesstuin-71

Ervaren sporters hebben de fitnesstuin al ontdekt. Om ook beginners aan te moedigen, hebben we een filmpje gemaakt van een makkelijke work-out in de openlucht.

Ervaren sporters hebben de fitnesstuin van het Marineterrein al ontdekt. Graag willen we ook beginners aanmoedigen om gebruik te maken van deze fijne plek. Dat het niet moeilijk is om aan een sterk en fit lichaam te werken, laten we zien in dit filmpje. Met deze simpele work-out, die je gratis in de openlucht kunt doen, train je je belangrijkste spiergroepen. 

In het filmpje laten ervaren sportinstructeurs zien hoe de apparaten in de fitnesstuin door iedereen gebruikt kunnen worden. Hoe vaak je de oefeningen doet, bepaal je zelf. Een richtlijn is 10 tot 20 keer per oefening en dat twee keer per week.

Waar is de fitnesstuin?

Je vindt de fitnesstuin tussen gebouw 024 en 025 op het Marineterrein in Amsterdam. Gewoon de kades volgen vanaf de Voorwerf, dan kom je er vanzelf. De ligging is beschut en je hebt mooi uitzicht over het water. In de fitnesstuin staan krachttoestellen en klimtoestellen, dus ook voor kinderen (vanaf 1.40 meter ongeveer) is het een leuke plek om te spelen. Stay fit, stay happy!

Film en fotografie: Marnix Foeken, Orientation Travel Productions