Work hard, play hard bij Clubhouse

Nieuws
MTA_18_1024_Clubhouse_open

Bij de nieuwe lunchroom op het Marineterrein is bijna alles zelfgemaakt, van pingpongtafel tot pastrami.

Het wordt steeds leuker bij Clubhouse. Naast ontmoetingsplek van de snel groeiende community van het Marineterrein, is het ook dé plek voor een gezonde lunch en een verfrissende limonade. Bovendien kan je er even stoom afblazen met allerlei spelletjes.

Clubhouse is pal gelegen naast Makerversity, waar ontwerpers hun ideeën omzetten in prototypes. En dat is toepasselijk, want ook bij Clubhouse gaat het om zelf dingen uitvogelen en maken. Het complete interieur is eigen ontwerp en ter plekke gemaakt, en zelfs de pingpongtafel is van eigen makelij. Maar daar stopt het niet: Clubhouse serveert ook eigen bier en maakt zelf de pastrami voor op de broodjes. Ook wordt er volop geëxperimenteerd met het drogen van fruit en groentes – lekker als snack en erg feestelijk in je limonade of cocktail.

Bij Clubhouse begrijpen ze: work hard, play hard. Daarom kan er tussen het lunchen en borrelen door naar hartenlust gekaart en getafeltennist worden. Ook aan de cubbers onder ons wordt gedacht en sla je een birdie op de zelfgemaakte minigolfbaan, dan win je de hoofdprijs: een Boys-biertje!

Vind Clubhouse op de plattegrond van het Marineterrein.

Volg Clubhouse op Instagram.