Voetbaltoernooi voor de jeugd op zaterdag 7 juli

Nieuws
IMG_4776

Voor één keer mag je op het militaire deel van het Marineterrein komen voetballen!

Op het militaire deel van het Marineterrein, op de sportvelden die normaal afgesloten zijn, wordt op 7 juli een voetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd en ook jij kunt meedoen! Er wordt gespeeld met 6 tegen 6 en in drie verschillende leeftijdscategorieën: 6-9 jaar, 10-12 jaar en 13- 15 jaar. Jongens en meisjes. We starten het toernooi om 11.00 uur en verwachten om uiterlijk 16.00 uur klaar te zijn. Na afloop is er een feestelijke prijsuitreiking. Lijkt het je leuk om samen met je team op een gave plek in Amsterdam mee te doen aan dit voetbaltoernooi? Schrijf je dan nu in via Anouk@sciandri.com. Mocht je nog geen team hebben maar wil je wel graag mee doen, dan kun je je ook aanmelden!

NB: Eerder is gecommuniceerd dat op 7 juli Bijltjesdag zou plaatsvinden: een voetbaltournooi voor zowel de jeugd als volwassenen. Het toernooi voor volwassenen is echter komen te vervallen, alleen het jeugdtournooi gaat door.

De organisatie van het toernooi is in handen van Sciandri, bureau voor sportbuurtwerk, in samenwerking met Bureau Marineterrein Amsterdam.  Met dank aan het Marine Etablissement Amsterdam (Defensie).

Het Marineterrein gaat langzaam verder open

Buurtbewoners willen graag komen sporten op het Marineterrein en gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden om dat te doen. Zo is in april 2018 een prachtige fitnesstuin geopend. In de nabije toekomst komen ook de sportvelden en de sporthal op het (nu nog) militaire deel van het Marineterrein beschikbaar voor tijdelijk gebruik. Speciaal voor het jeugdtournooi mogen we de velden alvast voor één dag gebruiken.