Inschrijving Summer Camp 2019 gestart

Nieuws
IMG_7147

Speciaal voor jongeren is er van 15 t/m 19 juli op het Marineterrein weer een Summer Camp. Dit jaar draait alles om het maken van je eigen sneaker; van ontwerp tot prototype.

Speciaal voor jongeren is er in de eerste week van de zomervakantie weer een Summer Camp. Dit jaar draait alles om het maken van je eigen sneaker; van ontwerp tot prototype.

Summer Camp, Sneaker Challenge draait helemaal om het maken van een sneaker, van ontwerp tot prototype. Zomaar een sneaker wordt het natuurlijk niet! Je wordt uitgedaagd om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en gebruik te maken van technologie.

Hoe wat waar?

Je eigen ontwerpteam

Samen met vijf tot zes andere jongeren plus jullie eigen begeleider vorm je een ontwerpteam. De hele week is er hulp van experts en zo nu en dan nemen speciale gasten je mee in hun wereld van duurzaamheid, technologie en ondernemen.

Kennismaken met duurzaamheid en technologie

Binnen het programma maak je kennis met ‘design thinking’, circulair en duurzaam denken en ondernemen. De tweede middag ga je dieper in op één onderwerp. Daarbij kun je kiezen tussen ‘wearable fashion’, een website programmeren, laser- en vinylcutting, 3D-printen of werken met een kunstenaar.

Fun en zelf doen

Tijdens Summer Camp, Sneaker Challenge is er natuurlijk ook volop ruimte voor sport, spel en ontspanning. Het allerbelangrijkste is dat iedereen plezier heeft en nieuwe vaardigheden leert door het zélf te doen en met elkaar.

Doe je ook mee?

Schrijf je in voor Summer Camp 2019. Vul onderstaand formulier in voor meer info. Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kun je je ook opgeven als begeleider.

 

Summer Camp: Sneaker Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door: Accuraat, Codam, Creative Hubs, Dock, Expeditie Oosterdok, gemeente Amsterdam (stadsdeel Centrum), IJsfontein, MEA, Ministerie van Defensie, NEMO Science Museum, OBA, Port of Amsterdam, Sciandri, Stichting Stars Are Circular, TechConnect. Organisatie: Stichting Spark to Learn i.s.m. Bureau Marineterrein Amsterdam.