Growth Tribe verhuist naar Marineterrein

Nieuws
MTA_16_1290_Growth Tribe

Bedrijven kunnen snel groeien, maar vaak gaat dat anders dan vroeger. De nieuwe vaardigheden die daarvoor nodig zijn worden aangeboden door Growth Tribe.

Bedrijven kunnen snel groeien, maar vaak gaat dat anders dan vroeger. De nieuwe vaardigheden die daarvoor nodig zijn worden aangeboden door Growth Tribe.

Door nieuwe communicatiekanalen en een veelheid aan innovatieve technische mogelijkheden kunnen bedrijven op een onconventionele manier groeien. Growth Tribe speelt hier op in en helpt marketeers om hun kennis op dit gebied te verdiepen en vaardigheden aan te scherpen.

Vorig jaar startte de Growth Tribe Academy Europa’s eerste academische growth hacking programma in Amsterdam, in samenwerking met Facebook, UvA en StartupAmsterdam. In de eerste 10 maanden heeft het bedrijf ruim 500 mensen opgeleid.

“We hebben ons curriculum kunnen verbeteren, dus nu is het tijd om onze growth hacking trainingen aan een breder publiek aan te bieden. We zijn klaar voor de volgende 4000 mensen!” zegt co-founder Peter van Sabben.

Growth Tribe lanceert nu een nieuwe training gericht op volwassenen die hun technische en growth marketing skills willen verbeteren. Het nieuwe avondprogramma duurt 6 weken en wordt gegeven op woensdagavond van 18.30 tot 21.30 uur. De eerste groep start op 14 september van dit jaar. Growth Tribe gaat ook trainingen aanbieden aan corporate innovatie. “Digitale transformatie is een hot-topic en staat op de agenda van grote bedrijven. Veel mensen moeten een nieuwe digitale denkwijze en vaardigheden aanleren, die leiden tot groei. Wij zijn de enige opleider in Nederland die een growth hacking training aanbiedt voor corporates” vervolgt van Sabben.

Growth Tribe is verhuisd naar de tweede verdieping van gebouw 027E op het Marineterrein: “De nieuwe inspirerende ruimte van 560 m2 zal ons bedrijf ruimte geven om te groeien. De locatie is perfect geschikt voor het geven van trainingen” vindt van Sabben. Het kantoor opent in september 2016 zijn deuren.

Growth Tribe heeft nu 4 trainingsprogramma’s: