Clubhouse wordt Apollonia

Nieuws
IMG_7408 (2)

Een van de leukste plekjes van het Marineterrein gaat verder onder een andere naam

Sinds de tijdelijke sluiting van Clubhouse mist het Marineterrein een van zijn leukste plekjes. Maar er is goed nieuws! Het team van ieders favoriete lunchroom is aangevuld met drie nieuwe gezichten en gaat weer open onder de naam Apollonia.

Er is voor gekozen om Clubhouse niet te heropenen maar door te ontwikkelen. Het interieur wordt opgefrist en het menu aangepast. Natuurlijk kan je er altijd nog terecht voor een lekker broodje of een goede kop koffie, maar vanaf 7 juni word je verwelkomd door Romy, Bas en Elise. Romy (Bar Centraal) en Bas (Europizza) kennen elkaar van restaurant Bak en Elise werkte bij Choux en is een van de twee makers van culinair tijdschrift Tummie. Dat belooft dus wat. 

De naam is niet toevallig gekozen: Apollo, de god van het licht, sluit aan bij de lichte ruimte waar je straks weer van je kopje koffie en broodje kunt genieten, en Apollonia Vitelli was de eerste vrouw van Michael Corleone uit The Godfather en de tijdgeest van die film dient als inspiratie voor de sfeer die de drie willen bereiken. Het wordt weliswaar geen Italiaans restaurant maar bij Apollonia willen ze wel graag een Zuid-Europese beleving van eten: pure smaken, koken met lokale producten met de nadruk op kwaliteit en heerlijke wijnen. 

Vanaf 7 juni kan je elke doordeweekse dag weer terecht voor koffie en lunch en op donderdag en vrijdag is Apollonia ook geopend voor aperitivo en diner. Hoewel ze ook bijzondere biertjes blijven schenken komt de nadruk meer op wijn te liggen. Kom dus vooral proeven!