Stand-up comedy: lachen over later in Nemo de Studio

Agenda
lachtherapie

Het Comedyhuis verzorgt een avondvullend programma in De Studio van NEMO op 27 juni. Drie comedians laten je lachen over later. Ouder worden was nog nooit zo grappig!

Het ultieme anti-agingmiddel? Comedy! Kom lachen over de ups en downs van het ouder worden en omarm wat de toekomst ook moge brengen. Want we kunnen er maar beter de humor van inzien, toch?

Lachen over later wordt georganiseerd door Het Comedyhuis. Eén van de oudste stand-up comedy gezelschappen van Nederland. Sinds 2009 organiseert de groep comedyshows in het land, schrijven ze teksten voor TV programma’s als de Avondshow van Lubach en helpen ze beginnende comedians om hun eerste stappen op het podium te zetten met hun beproefde stand-up comedycursussen.

Tijdens Lachen over later kun je genieten van de grappen van:

Frank

Frank Buytendijk

Hij ziet er zo aardig uit, maar pas op, hij slaat genadeloos toe. Vooral zichzelf spaart hij niet. Waar de meeste vijftigers besluiten op de motor te klimmen, klom Frank het standup podium op, om zijn eigen visie op het leven te delen. Of het nou in New York, Tokyo, Dinxperlo, of Utrecht is. Overdag is hij futurist, ’s avond in de spotlights zoekt hij zijn thema’s dichter bij huis. Maar begrijpt hij de moderne wereld nou wel of niet?

Dagmara

Dagmara Wilschut

Dagmara staat sinds 2018 op het podium en zat vanaf 2019 een aantal jaar in de talentenpoule van het Utrecht Internationaal Comedy Festival en Comedyhuis Utrecht. Ze heeft – in tegenstelling tot eigenlijk niet eens zo heel veel mensen als je erover nadenkt – een geheel eigen stijl. Ze doet ingewikkeld over makkelijke zaken en andersom en kiest bij twijfel voor metaniveau. Ze is meestal goed te volgen en altijd goed te zien.

Tom

Tom Montfrooy

Tom Montfrooy is een stand up comedian uit Schoonhoven. Hij besloot op relatief late leeftijd om stand up comedian te worden en maakte in korte tijd naam en faam. Tom deed mee aan het Cameretten Festival en won een welverdiende finaleplek. Met een prachtige act over verlies en de kunst van het leven veroverde hij de harten van alle comedyliefhebbers. Eindelijk had Schoonhoven een comedian om trots op te zijn. Want laten we eerlijk zijn, Schoonhoven is niet bepaald het Mekka van de comedy, maar dankzij Tom Montfrooy staat Schoonhoven weer op de kaart!

Tim

Tim Kroezen

Tim Kroezen kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven. In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury- & Publieksprijs van de Comedy Talent Award.

Tickets & tijden

Donderdag 27 juni
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

De voorstelling start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Voorafgaand kun je vanaf 19.00 uur de tentoonstelling Living Looonger bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 15,- inclusief bezoek aan de tentoonstelling. Reserveer je tickets via de knop hieronder.