Te doen type: Collectief

Het Marineterrein is de thuisbasis voor tientallen organisaties binnen het onderzoeks- en educatieve domein. Hier vind je het volledige overzicht.

ROC van Amsterdam

Met de komst van het ROC van Amsterdam heeft ook het mbo een plek op het Marineterrein. De onderwijsinstelling wil met deze nieuwe locatie studenten bijzondere kansen bieden, samenwerkingen aangaan en unieke onderwijsinitiatieven creëren.

Dutch Edtech

Dutch Edtech is een stichting die vernieuwing op het snijvlak van educatie, technologie en beleid wil versnellen.

Kennisland

Kennisland ontwerpt samen met de betrokkenen oplossingen voor complexe vraagstukken die iedereen aangaan. Ze leren mensen zelf vernieuwen. Zo bouwen ze aan een lerende samenleving, een kennissamenleving.

Codam

Coderen staat aan de basis van oplossingen voor allerhande uitdagingen waarvoor we als samenleving staan. Codam introduceert een doorbraak in programmeeronderwijs door talenten met peer-to-peeronderwijs en opdrachten van grote techbedrijven de skills van de toekomst te leren.

AMS Institute

Steden worden steeds drukker en staan voor ingewikkelde vraagstukken op het gebied van onder andere mobiliteit, woningbouw en energie.

Growth Tribe

Bij Growth Tribe Academy leren medewerkers – van start-ups tot familiebedrijven, van eenpitters tot multinationals – hoe zij technologieën van de toekomst kunnen inzetten in hun dagelijks werk.