Te doen type: Agenda

Op het terrein vinden met regelmaat publieke evenementen, colleges en workshops plaats. Bekijk hier de volledige Marineterrein agenda.

Lachtherapie in Nemo de Studio

Lachen is gezond én lachen kun je leren. Geef je humeur en je immuunsysteem een boost tijdens een lachtherapiesessie op donderdag 13 juni in De Studio van NEMO.

Mindful in no time in Nemo de Studio

In het moment zijn. Voor de één makkelijker dan voor de ander. Hoe doe je dat eigenlijk, mindful zijn? Kom op donderdagavond 16 mei naar De Studio voor een mindful museumbezoek aan NEMO De Studio.

Ruilwinkel en Reparatie Café in Studio de Kat

Kom van 17, 18, 19 en 21 april langs in Studio de Kat en doe mee aan een gratis workshop, deel je repareertalenten of ruil mooie kleding die je niet meer draagt voor iets nieuws. De koffie staat klaar!

Groenmarkt

De derde editie van de Groenmarkt op het Marineterrein komt er aan. Op 21 april staat de Voorwerf in het teken van groen en natuur. De Groenmarkt is onderdeel van Groenfestival Oostelijke eilanden.

Slik je gezond in Nemo de Studio

Ontdek op donderdag 18 april in NEMO De Studio wat je moet doen en laten om gezonder te worden. In een panelgesprek gaan experts in op de wetenschap achter supplementen.

Het Marineterrein van Chiquita

Buurtbewoner Chiquita Odjo-Seymonson geeft maandelijks een gratis rondleiding, speciaal voor buurtbewoners.