Thema: Maatschappij

The Great Bubble Barrier

Plastic vervuiling is een groot probleem. De missie van The Great Bubble Barrier is om plastic in rivieren op te vangen en hieromheen bewustwording te creëren.

The Goodd Company

The Goodd Company brengt technieken, materialen en design samen en ontwikkelt duurzame producten die inspelen op maatschappelijk relevante uitdagingen, zoals ons veranderende klimaat.

Rainup

Rainup ziet regenwater in het stedelijk gebied als kans, niet als probleem.

Bureau Marineterrein

Bureau Marineterrein Amsterdam werkt aan de organische herontwikkeling van het voormalige Defensieterrein naar een inclusieve en innovatieve stadswijk.

OpenEmbassy

OpenEmbassy zorgt dat nieuwkomers zinnig, gelijkwaardig en vlot hun weg in Nederland kunnen vinden.

Lighthouse

Hi, wij zijn Lighthouse, een hidden gem op het Marineterrein, boven de Scheepskameel. We zijn een flexibele coworkingspace voor impact makers, een groep vernieuwende denkers. Innovatieve ondernemers, freelancers, kleine bedrijven, start-ups, met één gedeelde drive; de wil om goed te doen voor de samenleving en de planeet!

Venturerock

Venturerock is een digitaal platform voor durfkapitaal en ecosysteem van ondernemers en financiers die de volgende generatie van wereldwijde technologiebedrijven bouwen.

Next Nature Network

Next Nature Network is hét internationale netwerk voor iedereen die graag meepraat over een toekomst waarin natuur en technologie versmelten.

NEMO de Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein. Hier zijn wisselende programma’s te zien voor volwassenen.