Thema: Kunst & cultuur

Studio HER

Studio HER is een geheel vrouwelijk en non-binair productiehuis en creatief collectief gericht op film, video en fotografie. Doelstelling is gelijkwaardige representatie achter de schermen – en vóór de lens.

AHK VRAcademy

Op de VRAcademy kunnen studenten kennismaken met de nieuwste technieken, zoals VR, AR en mixed reality.

PNP Media | Green Key Studio

De Green Key Studio van Marineterrein Amsterdam is perfect voor het opnemen van webinars, live-streams of rondetafelsessies. Via PNP Media huur je deze kaal of maak je gebruik van techniek en personeel.

AHK Culture Club

De AHK Culture Club is een multifunctionele hotspot midden op het Marineterrein in Amsterdam waar studenten, docenten en net afgestudeerden van alle academies samenkomen, elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen. Hier raken de verschillende kunstvormen elkaar die tot uiting kunnen komen in multidisciplinaire projecten. Er is plek en een podium voor openbare presentaties, voorstellingen, discussies en andere activiteiten.

AHK Learning Lab

AHK Learning Lab is het laboratorium van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) voor initiatieven op het snijvlak van kunst, wetenschap, technologie en educatie.

La Bolleur

La Bolleur is een multidisciplinaire ontwerpstudio, opgericht door een groep van denkers en makers die plezier maken serieus nemen.

Ado Ato Pictures

Ado Ato Pictures levert diensten op het gebied van mediaproductie, ideation, packaging en ontwikkelingsservices in: film, animatie, interactieve en immersive media (VR/AR/XR) en organiseert daarnaast ook workshops en screenings.

AHK MakerSpace

De academies van de hogeschool hebben op Marineterrein Amsterdam een gemeenschappelijke werkplaats. Daar werken ze, samen met wetenschappers, organisaties en communityleden op het terrein, aan innovatieve projecten die oplossingen bieden voor maatschappelijke vragen.

NEMO de Studio

De Studio is een extra locatie van NEMO Science Museum op het Marineterrein. Hier zijn wisselende programma’s te zien voor volwassenen.