Thema: Eten & drinken

Kanteen25

Kanteen25 is een nieuwe horecagelegenheid op het Marineterrein met een eigen kookschool. Er wordt uitsluitend gekookt met eerlijke, lokale producten.

Rooms25

Het voormalige onderofficierenverblijf in gebouw 025 omgedoopt Rooms25, dat longstay verblijven biedt aan studenten en werknemers van organisaties op het Marineterrein.

Apollonia

De groeiende community van het Marineterrein en andere bezoekers kunnen elke doordeweekse dag terecht bij Apollonia (voorheen Clubhouse) onder het genot van een ontbijt, lunch of kop koffie. Op donderdag en vrijdag is Apollonia ook geopend voor aperitivo en diner.

Pension Homeland

In Pension Homeland komen gasten in hotel, bar en restaurant samen. Ze wisselen er ideeën uit en eten er eerlijke, duurzame maaltijden op een centrale plek waar gastvrijheid vooropstaat.

Scheepskameel

Restaurant Scheepskameel is vernoemd naar de houten drijvers waarmee schepen vroeger tijdens eb de ondieptes bij het Marineterrein trotseerden. Een toonbeeld van innovatie, hier ontwikkeld op de toenmalige ’s Lands Werf.

Brouwerij Homeland

Op de plek waar eeuwen geleden vaten bier op VOC-schepen werden geladen, zet Brouwerij Homeland de traditie voort met allerhande bieren waar over is nagedacht: met respect voor ingrediënten en de natuur.