Thema: Eten & drinken

Kometen Brood Loket

Kometenbrood heeft een broodloket geopend op het Marineterrein in de voormalige schietbaan. Een verlengde van de bakkerij in Noord.

Kanteen25

Kanteen25 is een multifunctionele locatie, ook wel gezien als de huiskamer van het Marineterrein. Je kunt er eten, borrelen, vergaderen en een (bedrijfs)evenement organiseren.

Rooms25

Het voormalige onderofficierenverblijf in gebouw 025 omgedoopt Rooms25, dat short & long stay verblijven biedt aan locals, internationals en bedrijven van organisaties rond en op het Marineterrein.

Apollonia

Apollonia (voorheen Clubhouse) serveert frisse, verfijnde gerechten en natuurlijke wijnen.

Pension Homeland

In Pension Homeland komen gasten in hotel, bar en restaurant samen. Ze wisselen er ideeën uit en eten er eerlijke, duurzame maaltijden op een centrale plek waar gastvrijheid vooropstaat.

Scheepskameel

Restaurant Scheepskameel is vernoemd naar de houten drijvers waarmee schepen vroeger tijdens eb de ondieptes bij het Marineterrein trotseerden. Een toonbeeld van innovatie, hier ontwikkeld op de toenmalige ’s Lands Werf.

Brouwerij Homeland

Op de plek waar eeuwen geleden vaten bier op VOC-schepen werden geladen, zet Brouwerij Homeland de traditie voort met allerhande bieren waar over is nagedacht: met respect voor ingrediënten en de natuur.