Lighthouse

Ruimte
f8a46e_06d3e68f7e234206bb06bcd9b568a392~mv2
024B

Lighthouse, coworking space voor impact makers.

Lighthouse is een flexibele coworking-ruimte op het Marineterrein, speciaal voor impactmakers. Innovatieve ondernemers, freelancers, kleine bedrijven en startups die een drive delen om bij te dragen aan de samenleving en de planeet.

Leuke dingen doen

Lighthouse bestaat uit architecten, social designers, onderzoekers, journalisten, podcastmakers, modeverstoorders, purpose branders, beleidsmakers, circulaire denkers, kritische doeners, veranderaars, strategen, kunstenaars en schrijvers. Ze sparren en werken met elkaar, maken impact en doen graag leuke dingen samen.

Lighthouse is officieel een coöperatie met een eigen bestuur en houdt ieder kwartaal een ledenvergadering.

Plekjes vrij

Op dit moment zijn er bij Lighthouse coworking individuele freelance-plekken en kleine bedrijfsplekken (max 4 personen) beschikbaar.

Lidmaatschappen

  • The Light: €200 per maand, 2 à 3 dagen per week
  • The House: €350 per maand, 5 dagen per week

Fair en vriendelijk

Binnenin het mooie, oude gebouw bevinden zich drie grote open ruimtes vol planten en bureaus, allemaal met uitzicht op het water. Er zijn telefooncellen, extra vergaderruimtes en een kleine keuken. Of je nou samen met een team aan de slag of liever alleen in opperste concentratie werkt, binnen Lighthouse vind je er de plek voor. De koffie is fairtrade, de schoonmaakster vriendelijk en de toiletruimte voelt als een spa.

Werken met uitzicht

Lighthouse ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station en is omgeven door bomen en water. Je kunt er zwemmen en kickboksen in de openlucht, over de groentemarkt slenteren, SUPpen in de zomer en een sauna pakken in de winter.

En hoewel ze waarschijnlijk nog steeds de meest waardeloze stoelen van Amsterdam hebben, maken het magnifieke uitzicht en vriendelijke collega’s dat helemaal goed!

Interesse?