Nieuw op Marineterrein Amsterdam: Young Mavericks

Nieuws
IMG_8815

Sinds eind 2022 gaat Young Mavericks door onder de naam 'Aurai'.

Een organisatie die educatie van talent en technologische ontwikkelingen op de werkvloer met elkaar combineert.

In een snel veranderende wereld is het van groot belang bij te blijven bij de nieuwste technologische ontwikkelingen. In de community van Marineterrein Amsterdam verwelkomen we Young Mavericks. Met hun komst is er op het terrein een organisatie die met programma’s gekoppeld aan de laatste technologische ontwikkelingen talent selecteert, opleidt en hen klaarstoomt voor de toekomst.

‘Wij helpen talent de stap te maken van starter tot professional die direct een meerwaarde heeft binnen organisaties’, zegt Lars Kieftenburg, founder van Young Mavericks. ‘Met onze combinatie van educatie en innovatie zijn we op het Marineterrein op de juiste plek. Daarnaast zijn we omringd door organisaties die op verschillende manieren hetzelfde doel nastreven.’ Eerder sloeg de organisatie al de handen ineen met communitymember Open State Foundation. Samen begeleidden ze studenten van de Hogeschool Utrecht bij het verzamelen en duiden van open data.

Innovatie op de werkvloer

Liesbeth Jansen, directeur Bureau Marineterrein Amsterdam: ‘Bij Young Mavericks staan mensen en de ontwikkeling van hun vaardigheden centraal. Een organisatie als deze, gericht op vernieuwing en innovatie op de werkvloer, past heel goed bij de belangrijkste ambitie van het Marineterrein: het bedenken, testen en toepassen van oplossingen voor maatschappelijke problemen.’

Hier lees je meer over Young Mavericks.