Kantoorruimte beschikbaar in het Poortgebouw

Nieuws
OVERZICHT

Maar weinig plekken in Amsterdam bieden dezelfde mogelijkheden, vrijheid en rust als het Marineterrein.

Maar weinig plekken in Amsterdam bieden dezelfde mogelijkheden, vrijheid en rust als het Marineterrein.

Tientallen organisaties die actief zijn op het snijvlak van technologie en maatschappelijke uitdagingen, vormen hier een hechte community. Daardoor zijn er veel mogelijkheden voor samenwerking, ontspanning en experimenteren.

En waar anders neem je voor het begin van een nieuwe werkdag nog even een frisse duik in het water en heb je na afloop een stadspark, bierbrouwerij en diverse horecagelegenheden tot je beschikking?

Momenteel is er op het Marineterrein een kantoorruimte beschikbaar* in het Poortgebouw, vlak bij de hoofdentree van het Marineterrein.

Aangeboden

  • 176 m² kantoorruimte met eigen pantry, een 17e eeuws pand, tien jaar geleden door Defensie gerenoveerd: niet hip, wel degelijk.
  • Prachtige omgeving.
  • Uitstekende ligging in het centrum van Amsterdam, in 15 minuten te belopen vanaf Amsterdam CS of 5 minuten met de bus/tram.
  • Een community van tientallen organisaties die werken aan oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.
  • De kans om eigen experimenten op te starten en daarvoor het Marineterrein als proeftuin te gebruiken.

Gezocht

  • Organisaties met een maatschappelijke insteek, bij voorkeur op het gebied van gezondheid & gedrag, of wonen & leefomgeving.

Over Marineterrein Amsterdam

Marineterrein Amsterdam biedt ruimte aan een hechte community van start-ups, scale-ups en innovatieve organisaties die samen werken aan het bedenken, testen en toepassen van oplossingen voor de stedelijke uitdagingen van de toekomst.

Over de omgeving

Een groene oase, midden in het centrum van Amsterdam, waar communitymembers de kans krijgen experimenten uit te voeren en samenwerkingen aan te gaan met andere partijen. Op het Marineterrein, omgeven door water, bevindt zich een park, een fitnesstuin en verschillende horecagelegenheden zoals bierbrouwerij Homeland en restaurant Scheepskameel. Daarnaast zijn er op het terrein verschillende opleidingsinstituten aanwezig. Zij brengen studenten en professionals vaardigheden bij op het gebied van technologie.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in.