Lighthouse

Collectief
f8a46e_06d3e68f7e234206bb06bcd9b568a392~mv2
024B

Coworking space voor impact makers

Hi, wij zijn Lighthouse, een hidden gem op het Marineterrein, boven de Scheepskameel. We zijn een flexibele coworkingspace voor impact makers, een groep vernieuwende denkers. Innovatieve ondernemers, freelancers, kleine bedrijven, start-ups, met één gedeelde drive; de wil om goed te doen voor de samenleving en de planeet!

Wij zijn architecten, social designers, onderzoekers, journalisten, podcastmakers, modeverstoorders, purpose branders, beleidsmakers, circulaire denkers, kritische doeners, veranderaars, strategen, kunstenaars, schrijvers. We zijn samen om te sparren, te werken, crossovers op te zetten, impact te maken en oké, de huur te betalen. En ja, tuurlijk doen we ook leuke dingen samen.

Officieel zijn we een coöperatie, hebben we een eigen bestuur en organiseren we elk kwartaal onze ledenvergaderingen. En voor degenen die dol zijn op clichés? Ja, je zou kunnen zeggen, we zijn het baken van Amsterdam en laten ons impact licht schijnen zo ver als we kunnen!

Momenteel hebben we coworking plekken beschikbaar, voor zowel individuele freelancers tot kleine bedrijfsplekken (max 4 personen).