COWO

Flexwerken op het Marineterrein

Op het Marineterrein in Amsterdam wordt gewerkt aan de toekomst van de stad. Een collectief van bedrijven en organisaties bedenkt en test oplossingen voor uitdagingen waar de stad nu en later mee te maken krijgt.

Is jouw organisatie druk bezig met vergroening, circulariteit, inclusiviteit of andere slimme oplossingen die de stad van straks leefbaar houden? En zoek je een inspirerende, flexibele werk- of vergaderplek binnen een collectief van bedrijven en kennisinstellingen die daar ook iedere dag hard aan werken? Dan is COWO, de co-workingspace in de oude Commandantswoning op het Marineterrein, de perfecte plek voor jou. 

Als lid van COWO ben je actief onderdeel van een collectief van meer dan vijftig innovatieve bedrijven en organisaties. Je ontmoet ze bij alle lezingen, workshops en netwerkborrels en op ons online platform. 

Wat krijg je?

Je hebt toegang tot de gedeelde kennis van het Marineterrein Collectief en relevante organisaties om mee te netwerken. Je kunt buiten sporten, zwemmen en zelfs werken aan de kade als je dat wilt. Verder is COWO voorzien van een douche, keuken, lounge, printer, gratis koffie en thee en een receptie met een host.

COWO is open van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.30 uur. Het online platform is 24 uur per dag beschikbaar.

3 soorten lidmaatschap

 • Free, € 30,- p/m:
  Boeken wat je nodig hebt.
 • Flex, € 125,- p/m:
  Een bureau voor 2 dagen per week
  25% korting op de huur van (vergader)ruimte.
 • Dedicated, € 200,- p/m:
  Een bureau voor 4 dagen per week
  25% korting op de huur van (vergader)ruimte.Download hier alle info over prijzen en ruimtes.

Bereikbaarheid

Het Marineterrein ligt in hartje Amsterdam, naast het Centraal Station. Lees hier meer over de locatie en bereikbaarheid per auto en OV

Vragen of aanmelden?

Wil je meer weten, neem dan contact op via cowo@marineterrein.nl
Wil je je aanmelden? Vul onderstaand formulier in en we komen snel bij je terug.

Aanmelden COWO co-workingspace

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.